Låga, enkle fraktpriser

Vi har fri frakt för köp över 599 kr. – annars kostar det 49 kr.

Hur lång tid tar leveransen?

Vi strävar efter att ha den snabbaste leveranstiden! Efter att du har köpt en artikel skickas varan samma dag om beställningen görs före kl. 17.

Vi använder GLS som en transportör som har en förväntad leveranstid på 1-3 arbetsdagar. Som utgångspunkt levereras varan nästa veckodag, men det kan vara förseningar hos postleverantören.

Leveransalternativ – GLS

Paketbutik:
Objektet anländer till din lokala paketbutik och du får ett textmeddelande och / eller e-postmeddelandet när paketet är klart för hämtning i den paketbutiken. Du kan välja din egen paketbutik som ofta ligger mycket nära ditt privata hem. Du kan också följa paketet på leveransnumret som du fick i din orderbekräftelse. Det kan ta upp till 24 timmar innan numret registreras.

Hemleverans:
Hemleverans kostar ett fast tillägg på 100 SEK.

Kan jag göra ändringar i min beställning?
Det är möjligt att göra ändringar i din beställning eller ändra din adress, till exempel – om vi inte har hunnit skicka dina varor än. Om du vill göra ändringar, vänligen kontakta oss så snart som möjligt på tel.: +45 42 55 59 19.

Betalningen har inte gått igenom
Välja du att betala med banköverföring kan vi tyvärr inte skicka din order om betalningen inte har gåt igenom. Om du har problem med betalningen, vänligen kontakta oss antingen på +45 42 55 59 19 eller via e-post på kontakta@backpackerlife.se.