Vi tror att alla människor bör resa oftare!

Backpackerlife.se härstammar från vår egen upplevelse av att resa. Vi lever efter de kloka orden från äventyraren Hans Christian Andersen; “Att resa är att leva”. Att resa ger ett unikt perspektiv och upplevelse både personligt och socialt.

Efter egen erfarenhet har vi tagit reda på hur svårt det kan vara att köpa rätt utrustning utan att betala för dyrt eller hitta på vad man ska packa på resan. Det är därför vi bestämde oss för att göra något åt ​​det!

Teamet bakom butiken består av Lars och Jesper – och vi har flera års erfarenhet av backpacking. Resenärer finns i många storlekar, men gemensamt för alla är att ju bättre dina pengar spenderas på utrustning, desto mer och bättre resor kan du få ta på! Vi vill hjälpa fler människor att resa och hjälpa backpackers med kvalitets- och prisvärda produkter så att vi alla kan resa oftare.

Team backpackerlife

Team Backpackerlife

Kund och solida produkter i fokus

Vi strävar efter att tillhandahålla kvalitetsprodukter för de dyra alternativen så att mer pengar kan spenderas på upplevelser på vägen. Vår egen erfarenhet har lärt oss vad som är ett måste för en backpacker och vad som bara skulle vara trevligt att ha på resan. Vi gör därför en förtjänst av att förklara specifikt i vilka situationer våra produkter är lämpliga. Vi tror att ärlig livsmedelsbutik och fantastisk service kan hjälpa till att locka fler människor att resa och därmed få dem ett steg närmare en oförglömlig upplevelse!

Inspiration för resan? We got you covered!

Om du letar efter bra resebilder, då följ oss på instagram på #Backpackerlife.se där vi laddar upp bilder från våra egna, vänner och kunders ryggsäcksturer runt om i världen. Se ett exempel här:

Vi gör en skillnad för miljön och arbetsplatsen

Naturen är en stor del av reseupplevelsen – vare sig det är stränderna i Asien, vandring i Afrika eller upplevelser i Europa. Men som vi alla vet är vår planet under press nuförtiden. Det är därför vi betraktar miljön i vår verksamhet, vilket också innebär att vi till exempel återanvänder kartonger och försöker minimera vårt pappersavfall.

Det spelar ingen roll för din beställning – den kommer fortfarande snabbt. Men det gör en skillnad för den värld vi lever i.

Vi älskar att prata med våra kunder!

Om du har några frågor eller kommentarer om webbplatsen, vänligen kontakta oss här.

Förhoppningsvis är detta bara början på vårt äventyr, och vi hoppas verkligen att vi kan göra livet enklare och tydligare för er som snart ska resa.

De bästa resehälsningar,

Jesper och Lars