Det finns ännu mer pengar att spara om du köper en av våra paketerbjudande. Vi har satt ihop ett antal paket som vi tror kommer att tillgodose behoven i varje backpacker. Detta gör att du snabbt och billigt kan få all utrustning du behöver för din ryggsäck resa – utan att kompromissa med kvaliteten! Om du saknar inspiration för vad du behöver på din resa kan du se vår backpacking packlista, och behöver du mer information om hur du hittar den ryggsäck som bäst passar dina behov, se vår “Val av ryggsäck”-guide.

Paketerbjudande – välj din egen ryggsäck


AdventureSE paketet – från bara 1.299,-

Backpackerlife.se har samarbetat med resebyrån AdventureSE, som gör gruppresor för backpackers, om att skicka sina gäster på resan med kvalitetsutrustning till låga priser. Detta paket är AdventureSE:s egna rekommendationer för vad deras gäster ska åtminstone utrusta sig med innan de reser, så de är redo för en fantastisk backpackingresa.

AdventureSE-paketet innehåller följande produkter

  • Valfri ryggsäck (priset varierar)
  • Kod-hänglås
  • Pannlampa
  • Första-hjälpen-kit
  • Snabbtorkande handduk (140×90 cm)
  • Cargo bag för ryggsäcken


Paketerbjudande – utan ryggsäck


Reseutrustning för din resa – all utrustning i ett paket

Du har antagligen redan tänkt på vilken typ av resa du vill ha och börjat titta på hur mycket och vilken reseutrustning du behöver för din resa. Det kan vara förvirrande och det är svårt att ge ett exakt svar på vilka saker man ska inkludera på resan.

Men vi har gjort det mycket enklare för dig och satt ihop ett backpacking-paket som består av backpacker utrustning, byggd på vår många års reseerfarenhet på resor till sex av sju av jordens kontinenter.

Även om ingen resa är densamma, är det vår erfarenhet att en del reseutrustning är grundläggande för alla backpackingresor. Reseutrustningen är grunden för den goda resan – oavsett om resan går till Asien, Sydamerika eller något helt tredje. Du har möjlighet att välja din egen ryggsäck efter dina behov och önskemål. Detta är viktigt eftersom din ryggsäck fungerar som ditt hem under resan.

I våra backpacking-paket hittar du bland annat följande reseprodukter:

Snabbtorkande handduk – I vår webbshop hittar du en snabbtorkande handduk i alla backpacker-paket. Det är en viktig del av varje backpackers förpackning, eftersom det sparar både utrymme och torkningstid. En snabbtorkande handduk är tillverkad av micro fiber, vilket gör att den torkar mycket snabbare än en vanlig handduk. Dessutom tar det ofta upp mindre plats, men kan samtidigt fungera bra vid nödsituationer som matta eller filt.

Första-hjälpen-kit – Säkerhet och hygien är två viktiga parametrar när du reser! Det är därför alla våra ryggsäckpaket innehåller ett första hjälp kit. Det finns allt från plåster till bandage och allt däremellan. Det är ett bra set om du har otur när du reser och det kanske inte finns någon hjälp i närheten.

Cargo bag – En cargo bag hjälper till att skydda din vandringsryggsäck när du reser. Cargo bagen är en väska som skydda dina ryggsäcksrem och -spänne så dom inte sitter fast i, till exempel bagagebandarna på flygplatserna. En cargo bag säkerställer dessutom att din ryggsäck inte blir så smutsig och sliten när du reser, med till exempel buss, tåg eller liknande.

Gör dig redo för din backpackingresa med bara några klick

Vi vet hur svårt och tidskrävande en uppgift det kan vara att välja rätt utrustning för din resa. Det är därför vi har gjort ovanstående backpacker-paket. Med bara några få klick kan du vara redo för din nästa stora resa ut i världen.