Retur av varor

Du har 14 dagars full rätt att återvända när du köper på Backpackerlife.se. Ångerrätten löper från den dag du mottog varan. Om tidsfristen löper ut på en helgdag, lördag, julafton eller nyårsafton, förlängs tidsfristen till följande arbetsdag.

Om du vill returnera en vara är det viktigt att varan är i originalskick, som när du fick det. Efter mottagandet har du som kund rätt at öppna och undersöka produkten och även prova den för att fastställa varans egenskaper och funktioner. Du kan med fördel returnera varen i originalförpackningen som du mottog varan i, varefter du kan använda returetiketten nedan.

För att göra anspråk på ångerrätten måste du ge oss ett entydigt uttalande inom 14 dagar efter mottagandet av varan. Vi debiterar en fraktavgift på 49 kr. med returetiketten nedan med begäran om avbokning och därmed återbetalning eller utbyte.
Vi erbjuder gratis retur på köp av ryggsäckar värda mer än 599 kr (även paketavtal som inkluderar en ryggsäck) – de 49 kr du har placerat för retur återbetalas när vi får varan.

När vi har mottagit varan kan det ta upp till fyra arbetsdagar innan dina pengar är på ditt konto igen.

Skicka gärna ett mail till kontakta@backpackerlife.se, där du skriver vad som skickas tillbaka och också gärna varför. Då kan vi påskynda returen så snart som möjligt.

Klicka här för att ladda ner returetiketten

Returrutiner

  1. Skapa returetikett genom att klicka på länken ovan
  2. Fyll i länkformuläret så att vi kan behandla din retur snabbare
  3. Klistra in returetiketten på paketet
  4. Hitta närmaste plats för inlämnande
  5. Returnera till oss och få din vara byt ut eller dina pengar återbetalad. Processen tar 2-4 arbetsdagar

 

Utbyte och retur skickas till:

Backpackerlife ApS
Tordenskjoldsgade 31B
8200 Aarhus N
Danmark
Att.: Backpackerlife.se